TREAT TALENT skyddar din integritet och dig som individ. När vi genomför rekryteringsaktiviteter behöver vi samla in viss personlig information. Detta avsnitt om vår integritetspolicy hänvisar till hur och varför vi på TREAT TALENT som personuppgiftsansvarig behandlar dina personuppgifter. Detta är främst kopplat till befintliga och nya potentiella kunder och kandidater.

I det kommande avsnittet nedan kallas TREAT TALENT AB för "vi" och "vårt". De personer vars personuppgifter behandlas inom ramen för denna integritetspolicy nämns nedan med ”du” och ”din”.

I kommande avsnitt kan du läsa mer om följande:

Vilken typ av personuppgifter samlar vi in?

Varför samlar vi in ​​dina personuppgifter?

Från vilka källor samlar vi in ​​personuppgifter?

Vem eller vilka kommer att kunna ta del av dina personuppgifter?

Hur bearbetar och lagrar vi dina personuppgifter?

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?

Vilken typ av personuppgifter samlar vi in?

Personuppgifter inkluderar all information som direkt eller indirekt kan tillskrivas en fysisk, levande person. I allmänhet samlar vi in ​​sådana uppgifter som ditt, namn, e-postadress, telefonnummer, aktuell arbetsplats, rolltitel, foto och personnummer. Den personliga informationen vi samlar in finns ofta i de dokument du väljer att bifoga som tillexempel CV, personligt brev och referenser. Vi avråder dig från att skicka eller delge känslig information som etnisk bakgrund, politisk åsikt eller religiös tro. Om du ändå väljer att dela denna typ av information kommer vi att behandla dina uppgifter med största respekt.

Kakor, vad är en kaka?

En cookie är en liten textfil som webbplatser du besöker begär ska lagras på din dator. Cookies innehåller information och används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Vi använder också informationen från kakan för att samla in statistik om din surfning på vår webbplats. Vi använder denna information i vårt arbete för att lära oss mer om våra besökare och för att kunna arbeta med att utveckla vår webbplats.

Vår webbplats använder cookies. Enligt lag måste vi informera våra besökare om att vi använder kakor på vår webbplats, vad kakorna används till och hur vi väljer bort dem. Vi använder cookies för webbanalys för att förstå hur webbplatsen används och för att förbättra webbplatsens funktionalitet.

Hur man förhindrar att cookies lagras

Om du inte vill tillåta att cookies lagras på din dator kan du stänga av funktionen i webbläsarinställningarna, "privat surfning". Detta innebär dock att vissa funktioner på vår webbplats inte fungerar för dig.

  • Du kan när som helst radera cookies från din webbläsare.
  • Du kan ändra inställningarna i din webbläsare så att det inte tillåter att cookies sparas.
  • Du kan ladda ner ett program till din webbläsare som förhindrar Google Analytics från att skriva cookies till din webbläsare eller spåra hur du navigerar på hela webbplatsen. Detta gäller alla webbplatser du besöker.
  • Om du har en Facebook-profil kan du välja om annonser baserat på ditt användarbeteende ska visas på Facebook och andra webbplatser som använder Facebooks reklamtjänster.

Varför samlar vi in ​​personuppgifter?

För att kunna utföra denna typ av rekryteringsaktivitet är vi beroende av att vi har tillgång till dina personuppgifter. Vi kommer också att behandla dina personuppgifter för att hantera och administrera avtalet med dig. Vi kan också skicka information om våra evenemang och annan information som vi anser vara i ditt intresse.

Från vilka källor samlar vi in ​​personuppgifter?

Din personliga information kommer att samlas in via källorna för att exempelvis registrera dig för nyhetsbrev, delta i seminarier, evenemang och andra tjänster. Ibland kan vi samla in din personliga information från tredje part, i form av externa webbplatser.

Vem eller vilka kommer att kunna ta del av din personliga information?

De insamlade personuppgifterna som lagras i våra interna system är avgörande för att kunna driva vår verksamhet på ett bra och effektivt sätt. Informationen kommer att delas med kunder om du är intressant för en arbetsroll eller om du är i en pågående rekryteringsprocess. Detta betraktas som utlämnande av information/personuppgifter till tredje part, detta kommer att då ske på ett noggrant och respektfullt sätt. Delar av våra rekryteringsaktiviteter är beroende på denna typ av personuppgiftsdelning. Enligt lagen kan också dina personuppgifter krävas av olika myndigheter.

Vi delar också dina personuppgifter med vissa andra aktörer, såsom Skatteverket, som är ensamt ansvariga för personuppgifter. När dina personuppgifter delas med en aktör som är självständigt ansvarig för personuppgifter förvärvas organisationens integritetspolicy och hantering av personuppgifter.

Personuppgiftsassistenter:

I vissa situationer är det nödvändigt för oss att ta hjälp av andra parter, till exempel olika IT-leverantörer, så att vi kan fortsätta utföra vårt arbete. Om de då tar del av personuppgifter så ligger ansvaret för personuppgifter kvar hos TREAT TALENT AB. Naturligtvis kontrollerar vi alla personuppgiftsassistenter för att säkerställa att de kan tillhandahålla tillräckliga garantier beträffande säkerheten och sekretessen för personuppgifter och undertecknar avtal om personuppgiftsassistenter om nödvändigt.


Hur behandlar vi dina personuppgifter?

Vi arbetar aktivt för att säkerställa att personuppgifter hanteras på ett säkert och korrekt sätt. Detta gäller både tekniska och organisatoriska skyddsåtgärder. Vi hanterar din personliga information i förhållande till dig som "kandidat", som vi ser som en person som anses vara intressant för en pågående eller framtida rekrytering. Detta görs av TREAT TALENT AB på kundens önskemål.

Om vi ​​överväger att dela din personliga information med befintliga kunder kommer detta att göras med försiktighet och att vi tror att båda parter har ett intresse.

Hur länge lagrar vi din personliga information?

Vi lagrar inga personuppgifter utan ditt samtycke. Om du samtycker till informationslagring kommer vi att lagra det så länge det är nödvändigt eller så länge du väljer att stanna i vårt nätverk. Vi kan välja att spara din information så länge vi finner det lämpligt; enligt skatte- och bokföringslagstiftningen måste vi dock lagra viss information i sju år. Om du inte längre vill inkluderas i vårt nätverk eller inte vill ta emot vårt nyhetsbrev, vänligen kontakta oss på adressen nedan, detta innebär då att du återkallar ditt samtycke och vi kommer att radera din information från alla våra system.

För frågor, kontakta oss på data@treattalent.com

Organisationsnummer: 559289-8836